12.07.2018  |  Business  |  Outdoor

Oplev sommeren på powerful elcykel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommer i Danmark, ferietid og skønt vejr. Det gælder bare om at komme ud under åben himmel. Den bedste måde at opleve på er fra en cykelsadel. Sanserne skærpes, og hvis cyklen tilmed er el-drevet, kan du komme længere omkring og med større oppakning.

Danmark er en cykelnation i særklasse. Der er masser af muligheder for at opleve naturen med vind i håret. En cykel larmer ikke og bruger nul benzin. Vælger du en eldrevet model, kommer du tilmed længere omkring på færre kræfter. Blæsevejr og større afstande er som skabt for elcyklen.  

Powerful og eksklusiv elcykel

Witt har lanceret en serie af elcykler i så lækkert og eksklusivt, dansk design, at du ikke på nogen måde kan se, at der er tale om eldrevne cykler. Udelukkende bestående af kvalitetskomponenter, og hvor næsten alle løse dele er integreret i stellet.

Cyklernes centermotor, som er placeret omkring kranken, betyder, at cyklen trækker på pedalerne i stedet for hjulene, hvilket giver et meget mere komfortabelt og naturligt tråd samt en optimal fordeling af vægt og balance.  

Motorkraften er imponerende. På flere af Witt E-bikes modellerne er det maksimale omdrejningsmoment oppe på 90 Nm (svarende til en lille bil!), og en speciel teknologi sørger for at give ekstra hjælp, jo mere kraft, du selv lægger i dit tråd. Batterikapaciteten i Witt E-bikes er større end normalt, og selve batteriet er naturligvis smukt integreret i stellet. En unik balance mellem performance og design.

Intet mindre end en lille revolution inden for elcykler har set dagens lys - og helt afgjort tilegnet den kræsne cyklist, der vægter flot design og unik kvalitet højt.

Se de forskellige modeller her: http://www.witt-ebikes.com/

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere