14.04.2021  |  Dining  |  Branchenyt

Oplev Nordstil i fysiske omgivelser

Nu inviterer Nordstil besøgende til Hamborg fra 24.-26. juli 2021 til en fysisk messe med mulighed for at opdage nye produkter, netværke og placere ordrer.

Efter en stime af messeaflysninger, mener Nordstil, at den kommende messe vil være et oplagt sted for mange besøgende til endeligt at shoppe i sommerlige omgivelser til efterårets og julens trends. Og allerede fire måneder inden messen, er Hamborgs udstillingshaller næsten booket til maks. kapacitet.

“Kort efter man ikke længere kunne opnå rabat ved tidlig booking til messen, var registreringsniveauet på 90 procent. Efter endnu en obligatorisk ‘coronapause’ vil Nordstil være en af de meget få platforme, der kan gøre det muligt for udstillere og detailhandlere at mødes fysisk igen. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at sommerens Nordstil også kan holdes i 2021”, siger Susanne Schlimgen, adm. direktør hos Nordstil. 

Til messen vil detailhandlere kunne møde udstillere fra Tyskland, Danmark, Holland samt Sverige. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere