29.06.2022  |  Business  |  Branchenyt

Oplev fremtidsfossiler i keramik og tekstil

Den 8. juli åbner udstillingen 'Remnants of the future' i Officinet i København. Her inviterer de to unge talenter, Daniela Bergschneider og Lisbet Thorborg Andersen publikum ind i en installation, der vækker associationer til en arkæologisk udgravning. 

Normalt beskæftiger arkæologien sig med levn fra fortiden, men kunstnerne vender fortegnet om og skaber en fortælling om levn fra liv i fremtiden. En ukendt verden af forbundne livsformer og mystiske artefakter toner frem i keramik og tekstil.

Bergschneider og Thorborg Andersen udforsker porcelæn og materialets referencer til knogler, som man kan opleve i udstillingens skulpturelle fremtidsfossiler. 

“Knogler udgør den indre struktur i menneskers og dyrs kroppe. De holder sammen på os, mens vi er i live og er skjulte under huden, til vi dør. Når kroppen nedbrydes, forgår knoglerne som de sidste rester. På den måde rækker de både frem og tilbage i tiden. De symboliserer overgangen mellem liv og død, og påminder os samtidig om fællesskabet mellem mennesker og andre levende arter”, lyder det i en pressemeddelelse fra de to kunstnere.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere