18.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Online B2B-handel vokser

Omkring hver tredje indkøber på B2B-markeder køber primært varer gennem internettet.

Det er ikke kun B2C forbruget, der i højere grad foregår på nettet. B2B-markedet udvikler sig i samme retning, melder FDIH gennem en e-handelsanalyse for 1. halvår af 2020. 

Undersøgelsen konkluderer, at 13 procent af forbrugere på internettet har et ‘erhvervsmæssigt indkøbsansvar’. Af disse, handler 61 procent digitalt.

”Det er ikke overraskende. I takt med at vi som forbrugere benytter nettet mere og mere til vores private indkøb, forventer vi i stigende grad at have samme muligheder, når vi skal handle på vores arbejde”, siger Niels Ralund, administrerende direktør i FIDH og fortsætter: 

”Jeg vil næsten gå så vidt som at sige, at B2B’erne har mest fart på udviklingen lige nu. Der er virkelig gang i nogle spændende projekter rundt omkring”.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere