14.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

Omrokering sender topchef tilbage til Coop

Tidligere salgsdirektør hos Coop, Thomas Nielsen, vender tilbage til koncernen efter en kort tur hos Kop & Kande.

Det skulle vise sig for at blive en kort stund, da Thomas Nielsen blev ansat som administrerende direktør hos Kop & Kande d. 1. august i år. 

Han er nemlig vendt tilbage til sin tidligere arbejdsplads Coop som kædedirektør for Coop 365 og Fakta. Før var han salgsdirektør og konstitueret kædedirektør i koncernen. 

Beslutningen sker i forbindelse med en større organisatorisk ændring i Coop, hvor ambitionen er, at få flere medarbejdere ud i kæderne og færre hovedkontorsfunktioner.

-HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere