19.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Nyt slik-konceptet blandt favoritterne ved kreativt awardshow

Nystartet dansk virksomhed har skabt et lav-det-selv sliksæt, som kombinerer hjemmelavet slik med et brætspil for hele familien. Den kreative udformning har allerede gjort sig bemærket i den kreative branche.

Sweets Cooking tilbyder en unik boks, hvor man får mulighed for at lave sit eget slik, kombineret med et brætspil, hvor slikket kan vindes eller tabes. 

Med referencer til klassikere som pakkespil og ludo, er der skabt et simpelt spil, som underholder både store og små. Der er introduceret fire forskellige varianter: karamel, vingummi, bolsje og lakrids.

Der medfølger både redskaber, ingredienser, opskrift og videoguide, som guider gennem processen. Foran kameraet får man hjælp af konditor Ronnie Holmen, som siden læretiden på La Glace, har arbejdet på højeste niveau inden for søde sager.

Shortlisting hos Creative Circle Award 2020 
Hele konceptet er rammet ind i et univers af nostalgi, hvor runde og farverige elementer skaber en legende fornemmelse fra start. En indpakning som vækker minder til en tur i cirkus eller Charlie og chokoladefabrikken.

Med udgangspunkt i danske værdier og dansk kvalitet, er hele omdrejningspunktet at man ender med en mere ærlig oplevelse. 

De afmålte portionsposer minimerer spild af råvarer, og skaber fuld transparens i forhold til indholdet af det færdige slik. Slik uden de traditionelle tilsætningsstoffer fra fabriksfremstillet slik.

Denne kombination har givet genlyd hos juryen ved Creative Circle Award, hvor Sweets Cooking er blevet en del af den eksklusive klub af favoritter inden årets awardshow. Designet er udviklet sammen med Pearlfisher, som i mange år har været fast inventar, når der skulle udvikles nye brands og designs inden for fødevarebranchen.

”Selve emballagen og hele universet er helt klart noget der springer i øjnene og skaber en nysgerrighed. Emballagen er også designet så den kan anvendes som opbevaring eller udsmykning på f.eks. børneværelset efterfølgende. Det synes vi er vigtigt, så emballage ikke bare er noget vi smider ud”, siger Kasper Witt, der er medstifter af Sweets Cooking. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere