28.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt showroom med fokus på interiør åbner i Aarhus

Showroomet er et nyt samarbejde, hvor to agenter har slået sig sammen for at vise et bredt spektrum af interiørdesign til danske forhandlere.

For agenturerne I AM Agency og adornments har det længe været en drøm at etablere et samarbejde. Det er nu endelig lykkes at finde den rigtig konstellation, hvor de har skabt et lækkert showroom for eksisterende og nye kunder samt presse og influencers og øvrige samarbejdspartnere.

Showroomet er spækket med mange spændende brands og produkter i et inspirerende miljø.  Showroomet på 110 kvm er placeret i det spændende og attraktive Frederiksbjerg i Aarhus.

Mere om Anne-Mette Nissen

  • Ejer af I AM Agency 
  • Bor i Aarhus C 
  • Tidligere ansat hos Decorate shop og Louise Kragh smykker
  • Repræsenterer OYOY Living Design, Raumgestalt, CoolSnowGlobes og Anne Black.   

”Sammen har vi mulighed for at vise kunderne flere brands på en gang” Siger Anne-Mette Nissen, der står bag I AM Agency og Pernille Sissel Carlsen, der står bag adornments uddyber:

”Vi tror på, at når en kunde bliver præsenteret for flere inspirerende brands på en gang, vil de ofte disponere anderledes. Vi skaber en indkøbsoplevelse, som er udover det sædvanlige i kraft af vores unikke sammensætning af produkter og brands. På den måde står vi stærkere sammen, end hver for sig”.

I Showroomet kan man finde mange brands, som supplerer hinanden godt. De er forskellige, men der kan kobles en rød tråd igennem det hele.

”Vi er stolte over den brede sammensætning af vores brands, som hver især er med til at højne niveauet i vores showroom”, lyder det fra de nye ejere af Showroomet.

Mere om Pernille Sissel Carlsen

  • Ejer af adornments - interior & design agency 
  • Bor i Ebeltoft, sammen med sin kæreste og parrets 4-årige datter Elli 
  • Tidligere ansat hos Microsoft, Hetland Nordic og black lily  
  • Repræsenterer ALGAN, THE OAK MAN og THE DYBDAHL CO. 

De to agenter vil ligeledes bruge Showroomet til at afholde kundeaftener, hvor personalet fra butikkerne inviteres ind og får den nødvendige viden om de forskellige brands og deres produkter.

”Vi skal klæde salgspersonalet meget bedre på. Det er vigtigt, de ved, hvad de sælger og kan give deres kunder den relevante storytelling om brandet og yderligere rådgivning omkring produkterne”, forklarer Anne-Mette Nissen. 

De to virksomheder deler i første omgang Showroomet, men fremtiden vil byde på endnu mere samarbejde, da agenterne leger med tanken om at sammenlægge agenturerne.  

Showroomet vil være åbent efter aftale på adressen:

SHOWROOMET 

Chr. Wærumsgade 12 

8000 Aarhus C 

@showroomet.aarhus 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere