21.07.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nyt sengetøjsbrand

Brandet hedder byNORD og fokuserer på sengetøj og interiør til soveværelset. Med de bedste materialer, nedtonede farver og et afslappet look vil brandet dække behovet for sengetøj, som giver en fornemmelse af luksuriøs komfort.

Den luksuriøse komfort er rettesnoren for byNORD, som nu føjes til porteføljen af brands under Society of Lifestyle. Det kommer ovenpå et år, hvor den Ikast-baserede virksomhed har måttet tænke nyt, hvor alle i højere grad har været proaktive, og hvor virksomheden står stærkere end nogensinde. 

”Det har været et år, hvor alle vores ansatte i høj grad har vist, at de er omstillingsparate og innovative. Et år, hvor virksomheden hver måned har leveret meget positive resultater, hvilket har været over al forventning. Samtidig med ovenstående har vi kunnet fordybe os i at lancere et nyt brand og fuldende vores univers med byNORD. Vi tror på, at vi med disse designs, materialer som økologisk bomuld, unikt emballagekoncept og en høj thread count rammer ind i noget helt rigtigt. Og det til fornuftige priser, når man ser på den høje kvalitet”, siger Martin Skov Hansen, direktør for Society of Lifestyle. 

Alt sengetøj er lavet af 100 procent økologisk og OEKO–TEX® Standard 100 certificeret bomuld med en klassisk percale–vævning. Materialer, vævninger og farver skaber sammen et roligt soveværelsesmiljø og giver det bedste udgangspunkt for at starte dagen fredfuld og veludhvilet. byNORD lanceres i butikkerne fra august.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere