17.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt samarbejde

Georg Jensen har gennem tiden haft mange spændende designsamarbejder, men det senest offentliggjorte ligger lidt uden for normen – i samarbejde med Philips er et TV blevet lanceret.

Samarbejdet mellem Philips TV og Georg Jensen udspringer af en fælles tradition for kvalitetshåndværk, og det nye TV er indbegrebet af elegance, kvalitet og skandinavisk design. De fleste forbinder Georg Jensen med design i sølv og stål og netop det polerede stål er fremtrædende i TV’et, hvor både den nederste kant og fødderme er i poleret stål og designet med reference til klassiske Georg Jensen designs. 

Det eksklusive showpiece TV måler 65-tommer og er udstyret med Philips unikke Ambilight lys-teknologi, som skaber et lysspil om TV’et, hvor skærmens farver forstærkes og vækkes til live i omgivelserne. 

TV’et er blevet præsenteret i København, og i 2019 vil Philips TV og Georg Jensen lancere endnu et fælles projekt, "9104 TV’et", der kommer til salg i Danmark i en 55 tommers version.

www.philips.com/tv

www.georgjensen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere