09.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt PR-bureau i designbranchen

Jakob Falhof, der tidligere har været nyhedsredaktør på Bo Bedre og Senior Brand Advisor hos Samira Kudsk PR, har startet nyt PR-bureau op i eget navn.

Designbase har taget en snak med Jakob Falhof om baggrunden for at starte sit eget firma inden for PR og kommunikation.

”Min baggrund for at lave PR er unik, i og med at jeg har været nyhedsredaktør på Bo Bedre, og dermed har været modtager af de budskaber, jeg nu formidler. Jeg har en viden om mediebranchen, som kun få andre indenfor PR kan fremvise. Mange af de designvirksomheder jeg taler med ønsker eksponering, men ikke kan finde en samarbejdspartner, der kan sikre det. Og jeg er blevet bekræftet i, at jeg har noget at tilbyde, som andre ikke kan, i kraft af de mange positive tilkendegivelser, jeg har fået, efter at jeg har startet min egen virksomhed”, fortæller Jakob Falhof til Designbase.

FALHOF - STRATEGISK PR & BRANDING gik i luften den 1. februar og repræsenterer på nuværende tidspunkt følgende danske brands:

COPENHAGEN BATH, som samarbejder med nogle af landets dygtigste designere om at lave badekar, vaske, badeværelsesmøbler og accessories af højeste kvalitet og med et moderne nordisk udtryk.

MALTE GORMSEN, som er et dansk møbelsnedkeri, der leverer inventar til private og virksomheder i en uovertruffen snedkerkvalitet. MALTE GORMSEN har bl.a. leveret inventar til NOMA (både det nye og gamle), Restaurant 108, Gejst og en række andre prestigeprojekter. I forbindelse med 3 Days of Design vil MALTE GORMSEN løfte sløret for en ny møbelserie, der er skabt i samarbejde med et af Danmarks førende designstudioer.

EO, som især er kendt i udlandet for deres poetiske og smukke møbler til børneværelset, som bliver forhandlet i en række eksklusive butikker i hele verden - herunder MoMA i New York. EO er nu på vej med en eksklusiv kollektion af møbler til resten af hjemmet, som er skabt i samarbejde med en række internationale designere, der bliver toneangivende i årene, der kommer.
Seneste nye brand hos Jakob Falhof er det skandinaviske designdistributionsfirma ROAM.

ROAM er stiftet af Lasse Astorp ud fra en passion for smukt design og en nysgerrighed efter at finde brands fra hele verden, der tilbyder nye impulser, tanker og former. Målet er aldrig at stå stille, men, som navnet "ROAM" indikerer, hele tiden at være på farten og på udkig efter nye tendenser. ROAM repræsenterer følgende brands: Ariake, Nude, Parachilna og Stellar Works.

”De virksomheder, jeg arbejder med, har en vision og en tilgang til design og kvalitet, der betyder, at de hver for sig repræsenterer det ypperste inden for deres felt. De udmærker sig på design, kvalitet, håndværk og valg af materialer, hvilket gør, at de er sjove og spændende at arbejde med, og at jeg kan se mig selv i spejlet om morgenen og være stolt af mit arbejde. Det er et mål, jeg fra starten har stillet til mig selv og min virksomhed, og som også fremover vil være den målestok, jeg vil anvende i forhold til nye kunder”, lyder det afsluttende fra Jakob Falhof.

www.falhof.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere