20.04.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nyt på tapetet

Med det nye, smukke blomsterdesign Garden Bloom, som er inspireret af romantiske tapetmotiver, føjer Södahl endnu et luksuriøst sengesæt til sortimentet. 

Garden Bloom er produceret i satinvævet, økologisk bomuld og inviterer med sine rolige farver inden for i en atmosfære af afslappet velvære. Det samme gør Poetry-sengetæppet, som nu fås i farven Clay.

Garden Bloom er inspireret af både godt kunsthåndværk og den nordiske natur, og det gælder også i de to blide farvevarianter. Sengesættet fås nemlig i en varm Beige og flot Grey, som begge taler smukt ind i nordisk natur og designtradition, og samtidig er et perfekt match til det underspillede, luksuriøse udtryk.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere