16.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt koncept på Tendence

Det nye koncept skal tiltrække både faste og nye udstillere til messen i Frankfurt.

Fra den 29. juni til 1. juli 2019 vil Messe Frankfurt og Tendence byde et stort antal nye udstillere velkommen. Derudover vender en række tidligere udstillere tilbage efter en pause. Det skyldes især et nyt halkoncept på messen.

"Vi er glade for, at det nye hallkoncept er blevet så godt modtaget, og at vi har været i stand til at tiltrække så mange nye førsteklasses udstillere til vores veletablerede messe", siger Philipp Ferger, direktør for Tendence. "Det viser, at det var den rigtige beslutning at forny Tendence, og at vi har en god forståelse for industriens behov".

Det følgende er dele af det nye koncept med nye områder samt eksempler på nye nationale og internationale udstillere og de, der vender tilbage til Tendence i Hallerne 8, 9, 11 og 12.

Hal 8 – Style City
For første gang vil idéen om en konceptbutik fylde en hel hal, Style City i Hal 8. Årets nye udstillere vil omfatte T & K ScandicToys og Calain, mens Auskin Europe og Schaubel vender tilbage efter en pause. De besøgende kan gå på opdagelse og finde inspiration i fem livsstilsverdener: Modern, Earth, Urban, Cosy og Adventure.

Hal 9 - Moment Market
Moment Market er det ideelle sted for professionelle besøgende, der ønsker at fordybe sig i den farverige verden af gaver og dekorative produkter til alle lejligheder. Nye udstillere i denne hal vil omfatte Stearinos, Velas Hispaniola og Suvenix. Mens Chr. Bollweg vil være tilbage på Tendence, og præsentere et kærligt sammensat udvalg af trendy ideer til dekorationer sammen med romantisk bryllupstilbehør.

Hal 11 - Sunshine State
Området Sunshine State i Hal 11 vil blive kendetegnet ved mange dekorative produkter, der giver endnu mere skønhed til de varme og solrige måneder af året. En af udstillerne i Sunshine State vil være Duifs Florist Articles. John og Marcel Duivenvoorden og deres team har solgt tidløse smukke vaser, kurve og møbler i over 60 år, og vender nu tilbage til Tendence i år.

Hal 12 - Design City
I Design City kan alt fra traditionelt til moderne findes - Hele spændvidden af produkter i premium-segmentet. Efter en fraværsperiode vil brands som Autare, Kreafunk og Uashmama være repræsenteret igen. Nye udstillere i dette område vil omfatte Tica Copenhagen, Be Home, Anna Andreadi, Nord Deco og danske Specktrum. Specktrum blev grundlagt af to søstre, Anne og Kristina Laursen, og designer moderne tilbehør til hjemmet.

Som forbrugsvaremesse viser Tendence de nyeste trends og produkter inden for interiør, design, gaver, smykker, mode og livsstil. Detailhandlere kan drage fordel af en bred vifte af inspirationer blandt udstillerne, trendområder og det faglige program. Messen gør det derfor muligt for detailhandlerne at sammensætte deres indkøb på en meget fokuseret måde og implementere inspirationen i deres egne butikker og dermed sikre succes med deres butik.

www.tendence.messefrankfurt.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere