19.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Nyt designhus i Viborg

Da det blev besluttet at rykke Kjærsgaards Bolighus længere nordpå, fra Viborg til Åbybro, blev det startskuddet på et nyt bolighus og to veninders fælles drøm om design.

I Kjærsgaards Bolighus' gamle lokaler i Sct. Peders Stræde i Viborg er Designhuset Wertz nu åbnet. En moderne designbutik med fokus på nutidigt design, personlig betjening og god service.

Navnet Wertz er en sammensmeltning af efternavnene på Jette Würtz og Lotte Hertz, der står bag den nye designbutik. Begge har de i over 10 år arbejdet i tøjbutikken Vanilia, så de kender hinanden rigtig godt og deler passionen for mode, design og god stil.

"Vi synes, at det ville være synd, hvis midtbyen skulle være foruden en god designbutik. Og vi valgte derfor at springe til", fortæller Jette Würtz til Viborg Folkeblad og forklarer desuden at det var vigtigt at handle hurtigt, så de forskellige mærkevarer ikke ville blive spredt ud i andre butikker.

En personlig butik
"Vi går imod strømmen, hvor flere og flere butikker bliver kædebutikker. Vi vil skabe en personlig butik, hvor vi vil lytte til kunderne og høre, hvad de interesserer sig for. Vi vil tage på messer og blive opdaterede på trends, og dermed kan vi være aktuelle hele tiden", forklarer Lotte Hertz til Viborg Folkeblad.

"Vi har sommerfugle i maven, men vi glæder os helt vildt. Vi har allerede fået så mange positive tilkendegivelser, så vi er sikre på, at det nok skal blive godt", fortæller  Jette Würtz til avisen.

Designhuset Wertz har lavet eksklusive aftaler med flere mærker og kommer derudover til at føre en lang række kendte mærker.

www.designhusetwertz.dk   

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere