29.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt designevent i København

PR- og livsstilsfirmaet Samira Kudsk PR præsenterer et nyt designevent i forbindelse med 3 Days of Design.

FRAMING er navnet på et helt nyt designunivers, der kan opleves i forbindelse med 3 Days Of Design i København. FRAMING er inspireret af designugen i Milano, der er kendt for at byde på unikke udstillinger og events over hele byen, og ofte i meget spektakulære historiske rammer, som gamle paladser og gårdhaver.

 ”Visionen bag FRAMING er at skabe en alternativ ramme for den designoplevelse, som vi kender fra de traditionelle møbelmesser. FRAMING er et kurateret galleri, der inviterer dig indenfor til alt lige fra workshops om nye materiale-teknologier, design talks, til installationer og klassisk håndværk. Her har vi samlet alt i ét hus, med fokus på livsstilsdesign og med en unik atmosfære af lys, kunst og rum", lyder det fra Samira Kudsk, ejer og stifter af FRAMING i en pressemeddelelse.  

Som lokation til eventet har Samira Kudsk valgt Odd Fellow Palæet i Bredgade, hvor de flotte højloftede lokaler og den store gårdhave, skal danne rammerne for Københavns nye designunivers.
Bredgade og området heromkring er i forvejen meget velbesøgt i forbindelse med 3 Days of Design på grund af de mange design- og møbelshowrooms, der er placeret her.

FRAMING bliver mere et galleri end et showroom, hvor omkring 30 forskellige danske og internationale designbrands indenfor belysning, møbler, kunst, håndværk og livsstil sammen skal skabe en udstilling, hvor hvert produkt er nøje udvalgt i samarbejde med designeren, Fleming Lindholt, som er kurator og ansvarlig for det visuelle udtryk på FRAMING. 

FRAMING finder sted i dagene 23.-25. maj 2019 i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28.

www.samirakudskpr.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere