29.06.2020  |  Interior  |  Belysning

Nyt designårti

2020 markerer indgangen til et nyt designårti – og i Foscarinis univers giver året også anledning til at fejre fødselsdagen for fire belysningsklassikere.

Den ikoniske bordlampe Lumiere med mundblæst muranoskærm fylder 30 år. 

Patricia Urquiolas boblelampe Caboche er fortsat nyskabende efter 15 år. Den multireflekterende metalpendel Spokes kunne ikke være mere on-trend efter fem år, og det samme gælder Nendos organiske pergamentlampe Kurage. 

Derfor reaktiverer Foscarini denne sommer sit bagkatalog og viser, at kurateret indretning med lys findes i mange former og fra mange årtier.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere