18.03.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Nyt dansk udekøkken holder sæson efter sæson

Når foråret rammer, har vi i 2021 måske mere end nogensinde lyst til at gøre udelivet i haven og på terrassen ekstra bekvemt og lækkert.

Udekøkkenet fra ByLogstrup er designet til, at hele madlavningen kan rykkes udenfor med god plads til at ordne grøntsagerne og fyre op i grillen, imens man kan være sammen med familie og venner. 

Køkkenet er fuldstændig vedligeholdelsesfrit, så du kan koncentrere dig om at nyde alt det vigtige. Vejrbestandige materialer ByLogstrup-kollektionen består af tre modeller, som fås i farverne sort, grå, brun og olivengrøn med eller uden integreret vask. 

Skabene og kabinettet er i et pulverlakeret zinkmateriale, som ikke ruster eller ændrer karakter, selv hvis køkkenet står under åben himmel året rundt. Bordgrillen kan stilles direkte på bordpladen i ridse- og skærefast Kerrock®.

Læs mere på www.bylogstrup.dk

Denne artikel er en del af temaet Outdoor 2021

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere