24.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nyt brand hos Roomstore

Engelsk brand, der står bag en ikonisk arkitektlampe, er nu kommet i fold hos Roomstore.

En maskiningeniør og en fjeder blev i 1932 starten på et designeventyr og firmaet Anglepoise, der står bag den originale 1227™ model.

Engelske George Carwardine startede med at fremstille motorer og maskiner, men i 1932 formåede han at udforme opskriften på et designikon. Det hele startede med en fjeder - en helt speciel fjeder, som George udviklede i sit værksted. George udviklede en ny formel, der gjorde, at tre fjedre forblev perfekt på sin plads, selvom de blev udsat for et spænd. Dét blev starten på designvirksomheden Anglepoise og den originale 1227™ model. 

Der er siden kommet flere designs til 1227™-lampen: større og mindre modeller, pendler, gulv- og væglamper. Sidste nye skud på stammen er en mini-model med porcelæn-skærm. Ligeledes er Original 1227™ også kommet i en model med messingdetaljer og dekorativ stofledning. 

Siden 2003 har den anerkendte produktdesigner Kenneth Grange stået i spidsen for Anglepoise, som Design Director og etableret spændende samarbejder med bl.a. Paul Smith og Margaret Howell.

www.roomstore.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere