25.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Nyligt designkoncept slår pjalterne sammen

Designvirksomhederne Andersen Furniture og Muubs blev den 1. oktober sidste år sammenlagt til ét driftsselskab under navnet Design Concept Denmark.

Nu fortæller administrerende direktør og medejer Poul Frandsen til Wood Supply, hvordan de er i fuld gang med at komme endnu tættere på hinanden. 

“Historisk set har Andersen været et møbelbrand, mens Muubs har fokuseret på interiør og accessories, så vi har haft meget forskellige kunder. Det har betydet, at vi hos mange af vores forhandlere har kunnet tage det ”modsatte” brand med ind, og det er blevet taget rigtig godt imod, så begge brands har fået mange nye kunder”, fortæller Poul Frandsen til Wood Supply.

Derudover flytter de to brands nu sammen under én adresse i Søften i Østjylland inden sommerferiens start.

 -HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere