09.04.2021  |  Business  |  Branchenyt

Nylig messe giver positive forhåbninger

Intertextile Shanghai Home Textiles kunne i sidste måned lukke messedørene efter en vellykket messe, hvor både udstillere og besøgende udtrykte optimisme for det kommende år i forhold til den indenlandske efterspørgsel de seneste måneder.

219 udstillere præsenterede deres seneste produkter for omkring 18.951 indkøbere på Shanghais National Exhibition and Convention Center fra 17.-19. marts. Og udstillerne og de besøgende er ikke alene om deres optimisme:

“Det er vigtigt at give branchen sikkerhed i en tid som denne, så vi er glade for at have været i stand til at holde forårsmessen som planlagt efter den forrige i august sidste år blev aflyst. Nu ser vi frem til dette års eftersårsudgave i slutningen af august og håber, at der på dette tidspunkt vil være mere mulighed for international deltagelse på den fysiske messe”, siger Wendy Wen, senior general manager hos Messe Frankfurt.

“Vi er også optimistiske med hensyn til de muligheder, der vil være på messen efter forårsmessen. Det fremgår klart af de virksomheder, der deltager her, at hjemmemarkedet er i god form. De fleste virksomheder, vi har talt med i år, er overbeviste om, at den store efterspørgsel vil være vedholdende i hvert fald resten af 2021”, fortsætter hun.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere