Nyhedsarkiv

Design

Godt design bliver man glad for at bruge

”Vi forsøger altid at tilføre vores design ny værdi. Men allervigtigst er det dér udefinerlige ”lille ekstra”. Det siger Claus Jensen, der med Henrik Holbæk har drevet Tools i 35 år. I de seneste 25 år har de to designet for Eva Solo. Formsproget er enkelt og minimalistisk, og med den afdæmpede æstetik har de gennem årene skabt Eva Solo-serier, der for længst er blevet designklassikere.

Branchenyt

Hun har vendt designvirksomhed fra ingenting til en succeshistorie

Trends

Bord med stil

Dekoration

Med filtdyrene på en fantastisk vækstrejse

Én Gry & Sif blev etableret for 22 år siden, da søstrene Gry og Sif faldt for den fine filteteknik og for de nepalesiske kvinders glade og åbne sind. I dag filtes tingene stadig af kvinder i Nepal, og i Danmark er virksomheden vokset fra to til 15 medarbejdere på ganske kort tid. For de filtede ting harmonerer perfekt til tidsånden.

Udstyr

Tungt og elegant

Udstyr

Godt i mål

Dekoration

Klassiker genopstår

Table top

Kontrastleg

Udstyr

Dansk design i børnehøjde

Outdoor

Begynderguide til nyttehaven

Dekoration

Dekorative forårsbebudere

Trends

72 nye farver skal øge danskernes mentale velvære

Trends

Nordic Living: Skandinavisk design i fokus på Ambiente

Over 70 udstillere fra Skandinavien præsenterer de kommende bestsellere inden for skandinavisk design i Ambientes Interior Design Hall 3.1. Med mange kendte virksomheder og en bred vifte af produkter med fokus på design og internationale premium brands, er hallen Ambientes levende inspirationshal.

Table top

En smuk borddækning

Branchenyt

55th IHGF Delhi Fair – Spring 2023

15.-19. marts 2023 holdes IHGF Delhi Fair i India Expo Centre & Mart, Delhi NCR med over 3000 udstillere i 16 haller og 900 marts-showrooms.

Tekstiler

Kongelig kvalitet

Branchenyt

Erfaren profil tiltræder som salgsdirektør hos Sebra

Trends

Formland: Vi vil inspirere branchen i en brydningstid

”Med oplevelse og inspiration skaber vi rammerne for branchen. Men brydningerne i tiden gør, at vi skal tale ind i fagligheden, og inspirere til, hvordan man kan skabe en god og holdbar forretning i tiden frem”, fastslår Formlands projektchef Flemming Andersen, der understreger, at det nu mere end nogensinde er vigtigt, at man kommer på messen for at netværke og inspireres. ”For sammen står vi stærkere”.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere