Nyhedsarkiv

Table top

Mumi-dag

Med Mumidagen 9. august markerer Arabia hvert år Tove Janssons fødselsdag med et særdesign, og i 2023 kan den finske porcelænspioner desuden fejre 150-års jubilæum.

Branchenyt

Spændende ændringer på The Inspired Home Show

Inspired Home Show® 2024, der holdes til marts i Chicago, vil gennemgå ændringer i både showets længde og layout, meddelte International Housewares Association.

Outdoor

Ultimativ beskærersaks

Tekstiler

Heimtextil 2024 med nyt segment tæpper

Med en optimeret halplanlægning og det nye produktsegment Carpets & Rugs ventes flere internationale besøgende og udstillere på Heimtextil – messen for bolig- og kontrakttekstiler – i Frankfurt.

Udstyr

Hverdagen

Table top

Moomin havefest

Ledelse & drift

Ulovlige kopivarer

Særligt små virksomheder risikerer at dreje nøglen om

Branchenyt

Skal du i gang med Klimaregnskabet – hvor kan du søge råd?

Der kan være store fordele ved at arbejde ambitiøst og målrettet med at reducere udledning af drivhusgasser. Men hvor starter du, hvis din virksomhed vil arbejde konkret med klima?

Table top

Sandet inspirerer

Branchenyt

Italienerne kommer

Under 3daysofdesign er FRAMING i Odd Fellow Palæet et af de centrale omdrejningspunkter.

Ledelse & drift

Spam er forbudt. Men hvad må vi så??

Der er et forbud mod spam. Det betyder, at det ikke er tilladt at sende elektronisk markedsføring, hvis modtageren ikke har sagt ja tak til det. Men hvad må man så?

Branchenyt

Ny messe i messen på Formland

Nyheden Formland Garden lanceres på Formland Spring 2024 - det er resultatet af en aftale mellem Danske Havecentre og MCH A/S. Samarbejdet betyder, at Danske Havecentres årlige fagmesse fra næste år bliver en integreret del af interiør- og designmessen Formland.

Tekstiler

Ny brandbutik

Tæppevirksomheden Linie Design åbner en ny brandbutik i København.

Branchenyt

Summer Nordstil 2023 med nyt udstillingsområde

Trends

Fremtidens genanvendte, bæredygtige materialer

Hvilke materialer skal vi anvende i fremtiden? Og kan vi måske bruge affald til at fremstille nye produkter? Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet på den progressive udstilling af fremtidens bæredygtige materialer ”Cirkular materials for future dining” på Ambiente i Frankfurt.

Design

Et komfortabelt barmirakel

Belysning

Miljøvenligt lys til sommerens hygge

500 LED-pærer, der er tændt i otte timer om dagen i en måned koster 24,50 kr. Så der er altså ingen grund til ikke at sælge alle de lys, der skaber hygge i haven og i boligen i butikkerne. Men Sirius Company tænker videre, og har lanceret en ladestation til lys med genopladelige batterier, så man både sparer penge og slipper for batterier i miljøet.

Trends

3daysofdesign: Where would we be without you

Når 3daysofdesign finder sted fra 7.-10. juni markeres designfestivallens 10-års jubilæum. For at fejre denne milepæl har 3daysofdesign valgt at ære de mennesker og faktorer, der arbejder i det skjulte for at gøre et design til virkelighed. For bag ethvert design er der talrige spørgsmål og samtaler, udfordringer og forandringer. Endeløse prototyper, processer og procedurer. Usete variabler med uventede resultater. For ikke at nævne talrige timers finjustering, før et koncept ser dagens lys.

Brugskunst

Legende detaljer

Trends

Christmasworld Trends 23+: Klassiske og overraskende designs og bæredygtige dekorationer

Inden længe skal detailhandlen tænke julen 2023. Hvilke farver, former og designs vil være på mode til julepynten? Christmasworld Trends 23+ giver et godt overblik over de tre spændende trendverdener, der kan arbejdes med til den julen.

Udstyr

Sommerens pizzaer

Med en opvarmningstid på 12-15 minutter kan dine kunder nu lave velsmagende italienskpizza på få minutter med Wilfa’s pizzaovn.

Tekstiler

Abstrakt, organisk designsamarbejde

ÄNG Studios lancerer Biota-tæppet i samarbejde med kunstner og designer Martin Bergström.

Branchenyt

Collaborate er temaet for Designers’ Saturday

Hvert andet år samler Designers' Saturday over 6.000 fagfolk og 160 udstillere til inspiration, netværk og faglig udveksling. Når den 20. udgave af biennalen afholdes 8.-10. september i Oslo, er der fokus på vigtigheden af samarbejde i den tid, vi lever i lige nu.

Outdoor

Vi rykker ud

Outdoor

Skønne forårsbebudere

Branchenyt

Framing samlet igen danske og internationale designbrands

For 4. gang danner FRAMING rammen om en kurateret udstilling af en lang række toneangivende danske og internationale designbrands i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign i København.

Design

En magisk 3days-oplevelse

50 etablerede og upcoming brands rykker ind på Nationalmuseets Kongernes Lapidurium under 3 Day of Design fra 7.-9. juni – og vil lære af hinanden.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere