Nyhedsarkiv

Tekstiler

Mumier på badeværelset

Udstyr

Knivskarp kvalitet

Branchenyt

Designbaseprisen 2022/23: Vi vil være bolighuset der kan det hele

Kop & Kande/KJEPS Bolighus i Næstved har vundet Designbaseprisen 2022/23, og dermed prisen som Danmarks mest gennemførte detailbutik i design- og interiørbranchen lige nu. Vi har talt med Jesper Kjep om butikken, og om den udvikling han ser fremadrettet for markedet og for butikken.

Trends

Winter Nordstil 2023: Sikker ordenshavn i stormfulde tider

Trends

Ambiente Trends 23+

Med fokus på bæredygtighed, uventede nyskabelser og designikoner 

Branchenyt

Inflationen kan give store huslejestigninger

Udstyr

Vintagedesign

Trends

Optimismen er tilbage på Maison & Objet

Fuld fart frem på interiør- og designmessen i Paris. Optimismen er tilbage.

Trends

En fortryllet jul hvor de kreatives drømme slippes løs 

Julen er en fortryllende tid. Men hvad nu hvis man kunne gøre noget nyt og tage de nærmeste med sig ind i et helt nyt juleunivers, hvor drømme og virkelighed mødes i en fortryllende kombination. Dét er tematikken, der danner rammen for Royal Copenhagen julebordsudstilling 2022. Og der er masser af god inspiration at hente for alle.

Table top

Enestående keramik

Branchenyt

Årets elev i Kop & Kande

Kamilla Ravnmose Madsen fra Kop & Kande i Viborg løb med titlen som Årets elev i kæden, en kåring, som hun er meget stolt af. ”Det er jo altid rart at blive anerkendt for det, man gør”, siger hun.

Dekoration

Håndens værker

Trends

Innovation i farver

Leonardo, der i år har 50-års jubilæum, relanceres nu af Hamonoya. Det gælder mundblæste glas i smukke farver, keramik og flotte vaser.

Trends

Spørgsmål og svar Stefan Nilsson: "Manglen på nye tanker betyder, at farver betyder alt"

Heimtextil, Formland, Maison &Objet og Salone del Mobile for blot at nævne nogle få – trendspotteren Stefan Nilsson besøger dem alle sammen. Designbase formåede at fange ham mellem flyvninger for at spørge, hvilke tendenser han ser, og hvad han synes om messernes fremtid.

Ledelse & drift

TikTok er den nye SoMe-platform

Vil du ramme den yngre målgruppe, skal din salon være på TikTok. Men tilgangen er en anden. Her gælder det små, upolerede videoer med sjovt eller anderledes indhold. Maria Røser fra OnlineSynlighed.dk iver her en guide til, hvordan man kommer i gang på TikTok, og hvordan man i det hele taget kan arbejde med det nye sociale medie.

Branchenyt

Butikskoncept for online brands i Københavns Lufthavn

Branchenyt

Vækst hos Zalando

Udstyr

Privat bibliotek

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere