Nyhedsarkiv

Branchenyt

Verdens første mærke for digital ansvarlighed er dansk

Verdens første mærkningsordning for digital ansvarlighed er nu på gaden, og flere virksomheder har allerede fået mærket.

Udstyr

Nyt format

Branchenyt

Kendte lakridsbøtter indgår samarbejde med Dansk Retursystem

Genanvendelse og mindre miljøbelastende emballage skal være et vigtigt punkt på dagsordenen for Lakrids By Bülow. Nu tager virksomheden derfor næste skridt mod en mere bæredygtig produktionskæde i samarbejde med Dansk Retursystem.

Design

Mod og kreativitet

Design

Tivolimagi

Table top

Solid elegance

Tekstiler

Klassisk jul under træet

Ledelse & drift

Qarma på kvalitetsrejsen

Kvalitetsstyring og compliance bliver stadig mere essentielt, og kan man sikre og forbedre kvaliteten ude på produktionsstederne, har man taget et stort skridt mod gladere kunder og lavere omkostninger. Qarma er en dansk app, der er udviklet til netop det, og allerede nu – fem år efter etableringen – har mange store detailkæder og en lang række danske producenter og brands fået øjnene op for Qarma, der forbinder IT med godt købmandskab.

Branchenyt

Vinder af stel til 6 personer

I magasinet designbase nr. 4-2021 havde aida en læserkonkurrence, hvor de udloddede et stel til 6 personer som præmie.

Branchenyt

Etly Klarborg donerer stor sum til Julemærkehjemmet

Branchenyt

Spring Copenhagen øger salgsressourcerne med ny ansættelse

Det er kun gået én vej for designbrandet Spring Copenhagen det seneste år: Opad. For at følge med den positive udvikling har brandet oprustet på flere forskellige fronter – og nu er turen kommet til at øge opmærksomheden til designbutikkerne.

Tekstiler

Trendy farver

Branchenyt

I Vesthimmerland gror man talentfulde elever

Det er ved at være tid til at finde vinderne af årets Fagprøvepris, som uddeles til de bedste elever gennem et samarbejde mellem Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat. En begivenhed, der i år er særligt nervepirrende for to nordjyske Kop & Kande-butikker. Blandt de sidste ti nominerede finder man nemlig hele to elever fra forretningerne.

Trends

Flere julenyheder

Julen står for døren, og dermed tiden, hvor den danske design- og interiørbranche for alvor skal sælge varer til kunderne; julegaver og julepynt, dekoration og julestel. Butikkerne skal pyntes op, og de skal ose af julestemning, så kunderne inspireres til at skabe nye juleuniverser i hjemmene. Vi ser på en lang række af de julenyheder, der er ved at finde vej til hylderne nu.

Design

Dansk design i sorte klæder

Den danske designvirksomhed Spring Copenhagen lancerer tre af sine velkendte designs i en smuk, mørk udgave. Det er Satellite Mirror, Mirror Box og Uno Ora, som får nye klæder og nyt minimalistisk udtryk, når de tre designs bliver sorte.

Belysning

Den blomstrende inspiration

Design

Magisk marmor

Branchenyt

Imm cologne: Nye tider i vente

Imm cologne vender tilbage i 2022. Med en god bunke tilmeldinger og nyt format ser messen frem til januar næste år.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere