Nyhedsarkiv

Branchenyt

Brancheprofilen: Hos Sinnerup er kunderne i fokus

For 26 år siden begyndte Dorte Hofstedt i Sinnerup som juleassistance, og hun har aldrig set sig tilbage siden. Nu står hun som butiksleder i en branche, der i stigende grad rykker online. Dette ændrer dog ikke på målbevidstheden: “Det skal være en oplevelse at gå i butik, ellers kan kunderne lige så godt være hjemme og trykke på en knap”.

Ledelse & drift

Årets vinder af Designbaseprisen 2019: Sinnerup i Aarhus er et inspirerende livsstilsunivers

At skabe en rumoplevelse var målet, da man nyindrettede Sinnerups 3600 kvm. store butik i Aarhus. I dag fremstår den som et inspirerende univers, hvor kunderne kan opleve alt fra køkkenværktøj til møbler – alt sammen bundet sammen af livsstil. Blandt de nye kodeord er synlighed!

Ledelse & drift

5 hurtige til Lars Sinnerup

For at følge med tiden om øget fokus på oplevelser er Sinnerup i fuld gang med at gentænke indretningen af alle sine 13 butikker. Vi har taget en snak med ejer og adm. direktør Lars Sinnerup omkring indretningsfornyelsen, og hvordan man ved at skabe sociale mødesteder kan styrke kundeservicen og dermed oplevelsen af butikken.

Branchenyt

Sinnerup Flensborg bygger helt ny butik

Sinnerup i Flensborg flytter adresse og bygger helt ny butik, stadig i den centrale del af byen.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere