Nyhedsarkiv

Table top

Vinder af et riflet fad fra Royal Copenhagen er fundet

Læserkonkurrencen i magasinet designbase 04.2020 har fundet en vinder.

Design

Vi ser en fremtid med forbrugeren i centrum

”Det, der sker i markedet lige nu, er spændende og peger på et markant anderledes retail-landskab i en nær fremtid”. Det mener Allan Schefte, der er ny direktør i Fiskars Danmark. Han slår fast, at virksomheden er inde i en god gænge, både når det gælder de bløde værdier og den hårdere økonomi, og han ser en forbruger- og oplevelsesdrevet fremtid, hvor relevant og personificeret kommunikation til forbrugerne er essentiel.

Design

Fra bord til lysestage

Nappula lysestagen kom til verden, da designeren Matti Klenell under et besøg på Nuutajärvi glasmuseum forelskede sig i et bord med en usædvanlig form.

Table top

Vinter på glas

Ultima Thule fylder 50 år.

Table top

Ti år med Elements

Det er ti år siden Royal Copenhagen præsenterede det innovative og finurlige Elements-stel i tre varianter: Multifarvet Elements, Blå og Hvid Elements, som fortsat charmerer med deres legesyge referencer til porcelæn-brandets historie.

Branchenyt

Fra haveredskaber til Flora Danica

Fiskars Danmark rummer i dag Royal Copenhagen, Iittala og Fiskars, og selv om det har været en udfordring at få de tre brands til at spille sammen, mener Fiskars’ adm. direktør i Danmark, Lars Tandrup, at det er lykkedes – og med klare fordele for detailbranchen. Dog er han ikke bleg for at kalde 2015 for ”et forandringernes år”.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere