Nyhedsarkiv

Table top

En stærk Norm fra Gense

En norm er et udtryk for en social rettesnor – for værdier, der skal sikre, at vores måde at leve og udtrykke os på holder en vis standard. Med bestikserien Norm sætter Gense en tårnhøj standard for både funktionalitet, materialekvalitet og design.

Indhold fra partner

Dekoration

Lyst og legende design fra Villa Collection Denmark

Kunsthåndværk er et af de vigtigste elementer, hvis man gennem sin boligindretning vil skabe en personlig og stærk atmosfære.

Indhold fra partner

Food

Rids kvaliteten op med Blomsterbergs

Nogen siger dejsnitter, andre kalder det en ridsekniv. Kært barn har mange navne, også den nye ridsekniv fra Blomsterbergs.

Indhold fra partner

Belysning

Nye lyspunkter fra Villa Collection Denmark

Er man typen, der ikke bare flyder med strømmen, men stiller krav om høj funktionalitet pakket ind i stilrent design, så er HAV fra Villa Collection Denmark en af forårets gode nyheder.

Indhold fra partner

Design

Opgradér hjemmekontoret

Det seneste år er hjemmearbejde blevet en del af hverdagen, og for mange er det kommet for at blive. Zone Denmark byder nu ind med lækkert interiør til et komplet indbydende og fleksibelt work space, der passer ind i boligindretningen.

Indhold fra partner

Tekstiler

Sprøde nyheder fra Södahl

Med det nye Crisp sengesæt fra Södahl er der redt op til en på alle måder sprød atmosfære i soveværelset. Det enkle look giver ro og er som altid kombineret med en super lækker kvalitet i både vævning og materialer.

Indhold fra partner

Accessories

SINGLES Go Bag – designlækkert genbrug

De rammer fint ned i tidsånden, de nye genanvendelige indkøbsnet fra Zone Denmark. De er udviklet i samarbejde med mencke&vagnby og forener kærligheden til godt design med kravet om større omtanke for miljøet.

Indhold fra partner

Food

Det trækker op til hygge med HOLM

Nogle gange skal man bare have lov til at forkæle sig selv. Have lov at trække en god flaske vin op til det saftige, sunde og velsmagende måltid, der er Claus Holms signatur. Derfor sender HOLM nu en stribe flot vintilbehør på gaden.

Indhold fra partner

Udstyr

Brandvarm kvalitet fra Pillivuyt Gourmet

Pillivuyt Gourmet er en elegant kollektion af gryder og pander i stilrent design og høj kvalitet, og seriens Gourmet Garonne-pander og wok er indbegrebet af stilfuld styrke – skabt af stærkt letvægtsstøbejern.

Indhold fra partner

Table top

Unikt porcelæn fra Villa Collection Denmark

Med sin nye porcelænsserie Fjord forener Villa Collection Denmark på fornem vis praktik og funktion med et flot, dekorativt design.

Indhold fra partner

Tekstiler

Flotte forårsfarver fra Bastian

Vi går mod lysere tider. Solen står allerede lidt tidligere op, og går lidt senere ned. Snart står den på forårsrengøring, og Bastian har lige de lækre tekstiler, der skal til for at give køkkenet et løft.

Indhold fra partner

Food

En super cool nyhed fra Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er kendt for sine fabelagtigt flotte kager, der står så knivskarpt, at man selv gennem tv-skærmen synes, at man kan både dufte og smage de nybagte lækkerier.

Indhold fra partner

Dekoration

Medusa Copenhagen fejrer 25 festlige år

I år er det 25 år siden, at vi tog de første skridt på den eventyrlige rejse, vi har døbt Medusa Copenhagen. En rejse, som er for alle med fantasi, humor og let til smil.

Indhold fra partner

Dekoration

Hoptimist snupper den gule førertrøje

Foråret giver ny energi, og hos Hoptimist er man gået i skarp træningslejr til en af sommerens helt store sportsbegivenheder: Tour de France 2022, som kører de tre første etaper i Danmark.

Indhold fra partner

Udstyr

Plisseret praktik fra Pillivuyt

Med Toulouse har Pillivuyt skabt en serie af både smukke og praktiske porcelænsfade, der matcher hverdagens kulinariske oplevelser perfekt.

Indhold fra partner

Design

Cool minimalisme fra Villa Collection Denmark

Less is more, sagde den tysk-amerikanske arkitekt Ludwig Mies van der Rohe, og med afsæt i netop amerikansk egetræ viser Villa Collection Denmark med møbelserien BAST, hvor sandt det er. BAST er fire små møbler, der i al sin enkelhed fuldender rummet.

Indhold fra partner

Food

Rustikt og rustfrit fra HOLM

Munter og maskulin med masser af plads til store armbevægelser, når der skal sættes fokus på det saftige, sunde og velsmagende måltid. Det er Claus Holm.

Indhold fra partner

Tekstiler

Cool kvalitet fra Södahl

Stemningssætter, fashionstatement og garant for komfort. Puden har mange og forskellige funktioner i moderne boligindretning, og samtidig er Linen – de nye hørpuder fra Södahl – en enkel, men super effektiv vej til at give boligen et frisk forårsløft.

Indhold fra partner

Outdoor

Ud under åben himmel med Södahl

At nyde naturen, den friske luft, blomsterne i haven eller bølgernes brus mod strandkanten er indbegrebet af høj livskvalitet.

Indhold fra partner

Dekoration

Sæt fut i festen med Medusa-Copenhagen

I år fylder Medusa-Copenhagen 25 år, og vi elsker bare at fejre fødselsdage.

Indhold fra partner

Outdoor

Trendy Outdoor-nyheder fra Södahl

Det er in at være ude.

Indhold fra partner

Table top

Superelegant servering med Morsø

Forno er en ny steaktallerken i sortemaljeret stentøj fra Morsø, som kombinerer et både elegant og trendy look med masser af funktionalitet.

Indhold fra partner

Table top

Flot farveflor fra Lyngby Glas

Sydlandsk sommersol, dasende eftermiddage under spraglede parasoller og smukke, varme aftener, hvor lys og farver flimrer forbi, mens selskabet nyder et glas vin. Lyngby Glas indfanger stemningen af det hele med glasserien Valencia.

Indhold fra partner

Table top

Smukke detaljer fra Martin Schwartz

Den danske illustrator Martin Schwartz har skabt sig et stort internationalt publikum gennem sin eminente evne til med grafisk lethed at indfange de mange små detaljer, der gør et land til et land og en by til en by – og giver den sjæl.

Indhold fra partner

Table top

BITZ giver lækkerierne et løft

Vi spiser også med øjnene. Derfor lancerede BITZ i sin tid Gastro-stellet, der med et lidt mindre spisefelt gjorde det lettere at få styr på portionsstørrelsen og dermed leve sundere. Sundhed er imidlertid også at forkæle sig selv i ny og næ.

Indhold fra partner

Tekstiler

Södahl serverer naturlig nydelse

I samarbejde med designer Pernille Folcarelli har Södahl skabt serien Bedtime Botanical, der med sine botaniske designs giver en let atmosfære af natur og ro i soveværelset.

Indhold fra partner

Dekoration

Passioneret hygge fra Morsø

Kunsten at formgive ting, der skaber samlingssteder i hjemmet. Den kunst har alle de dedikerede designere, som gennem tiden har samarbejdet med Morsø, behersket. Det gælder også Peter Svarrer, som står bag de nye Flame-fade, der oser af kreativ passion.

Indhold fra partner

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere