25.10.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Nyheder til morgenbordet

I anledningen af Eva Trios 40 års jubilæum relanceres den ikoniske Eva Trio glaskande, der blev designet af Ole Palsby i 1996. Kanden er fremstillet af varmebestandigt glas, så man kan servere både varme og kolde drikke i den. 

Det elegante og praktiske æggebæger med indbygget underskål, er designet til at rumme både salt, peber, æggeskaller og teske. 

Den nye smørskål er udviklet, så den kan bruges til forskellige typer smørbare produkter. Tag låget af den smørbare pakke, læg pakken i skålen og sæt skålen direkte på morgenbordet. Skålen skjuler emballagen helt. 

Legio Nova-krukken med låg er ideel til opbevaring og servering af marmelade eller sukker. Der er plads i låget til en teske, så du altid har teskeen ved hånden. 

www.evasolo.com 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere