04.03.2019  |  Interior  |  Trends

Nyheder til kaffeentusiaster

Indhold fra partner Hvad er dette?

OBH Nordical har et bredt udvalg af filterkaffemaskiner, bla. Coffee Maker Legacy, som bærer European Coffee Brewing Centers kvalitetsstempel. Modervirksomheden, Groupe SEB, har også andre brands i porteføljen, som er kendte for deres kaffemaskiner, såsom Krups og WMF.

Groups SEBs seneste nyhed indenfor kaffebrygning er OBH Nordicas Seattle Pour Over Kit.

Sættet indeholder en Seattle Pour over Kettle, som er en smuk matsort elkedel med svanehals på 0,6L svarende til to kopper kaffe. Svanehalsen og det ergonomiske håndtag sikrer langsom og præcis vandstyring ideelt til pour over kaffebrygning.

Den anden halvdel af sættet er en Seattle Pour over Carafe, som man brygger kaffen i.

Karaflen er håndlavet og er designet til både at være elegant og holde din kaffe varm længere, takket være den dobbelte væg. Karaflen rummer op til to kopper kaffe. 

Karaffel og elkedel kan købes som et sæt eller hver for sig. 

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere