09.03.2021  |  Interior  |  Dekoration

Nye stjerneskud

Medusa Copenhagens verden spænder fra praktisk service til et kreativt overflødighedshorn af festlige farver og elskeligt skæve eksistenser, der kalder på lige så skæve smil.

Med marts og Mars bydes en stribe nye, fantasifulde figurer indenfor i Medusa-familien. Det sker, når brandet lancerer en underfundig udgave af os alle sammen - med 12 fantasifulde stjernetegnsfigurer.

Marts måned er opkaldt efter den romerske krigsgud Mars. Planeten Mars er skæbneplanet for de viljestærke vildbasser født i Vædderens tegn, som imidlertid også er kendte for deres storsind og evne til at begejstres. 

Gåpåmod og begejstring lyser da også ud af vædderfiguren, og sammen med både frihedssøgende vandmænd og stolte løver vil vædderen uden tvivl falde for Medusa Copenhagens hjertevarme og håndlavede fortolkning af stjernetegnene. Og selvom stjernetegnsfigurerne blot er 13 cm høje, stråler de langt væk af både poesi og charme. 

Alle brandets figurer er lavet i polyresin - og alle figurerne er ganske unikke. For som det hedder hos Medusa Copenhagen, er det finurlige univers formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere