23.04.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nye, smukke stemninger

En overflod af bløde puder giver en utrolig luksuriøs fornemmelse og kan samtidig underbygge så forskellige stemninger som tilbagelænet hygge, kølig elegance eller farverig livsglæde. Nu tilføjer Södahl en stribe nyheder til sit sortiment af lækre puder.

Med puder kan man formgive et rum eller en hyggekrog. Formgive en underliggende stemning. Det handler om farver og faconer, om design og detaljer - og så naturligvis også om materialer i høj kvalitet.

Benjamina-puden har det hele. Puden i 100 procent bomuld måler 50x50 cm. og fås nu også i de smukke nordiskinspirerede farver Walnut og Indigo. Det delikate, nærmest håndmalede udtryk med blade i fine organiske former giver et let retro-look - i et næsten grafisk design.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere