30.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nye fronter fra Reform

Tidligere har profiler som Bjarke Ingels Group, Norm Architects og Cecilie Manz blandt andre bidraget med deres design, og nu er der kommet tre nye designs til porteføljen hos Reform Cph.

Bag de tre nye og meget forskellige designs står danske Studio David Thulstrup, svenske Note Design Studio og den belgiske duo Muller Van Severen. Som med alle Reforms designs er fronterne tilpasset allerede eksisterende IKEA-køkkenelementer, der skal købes først og derefter kan Reforms arkitekttegnede fronter, sokler, gavle og bordplade tilføjes for at skabe en æstetisk og individuel stil, der kombinerer kvalitet, funktion og tidsløst design. 

PLATE af Studio David Thulstrup

Det nye frontdesign, PLATE designet af Studio David Thulstrup kombinerer dybe, mørke nuancer, blanke flader og nyskabende håndværk med et mat, industrielt look fra materialer som børstet aluminium og rustfrit stål. Resultatet er et køkken, der på en gang er klassisk, moderne, og gør en dyd ud af at være hudløst ærlig omkring materialernes æstetik og egenskaber.

Aluminiumspladerne tilbydes i en moderne, mat, malet version og i en børstet version, hvor børstningen gør aluminiumsoverfladen mindre industriel på en mildere og mere taktil måde. PLATE er desuden designet med et innovativt, integreret greb. Det vil sige, at designet er ‘grebsløst’ med forskydninger i pladedesignet som selve grebet. 

FRAME af Note Design Studio

Note Design Studio, der er kendt for en moderne kreativitet, står bag frontdesignet, FRAME, hvor rene linjer møder en varm og naturinspireret æstetik i et indbydende og taktilt køkken, som man gerne vil se, røre ved og opleve. Skandinaviske elementer som egetræ er tydelige.

Designet tilbydes i to overfladevarianter, der er inspireret af naturens skiftende farvespektrum: to malede versioner i en tidløs, hvidmalet farve og en indbydende lyseblå nuance. Derudover er der en brun, olieret version med et indbydende, autentisk og ubearbejdet look. I den malede version er linjerne fra årestrukturen i egetræet synlige, hvilket giver køkkenet en smuk naturlig finish. Den olierede version tilføres en hårdvoksolie med brunt pigment, som gør at åretegningerne fra egetræet stadig er gennemtrængende på en underspillet og afdæmpet måde.

MATCH af Muller Van Severen

Muller Van Severen mikser og matcher materialer, æstetik og metoder i deres nye køkkendesign for Reform. Resultatet er et nyskabende, charmerende, men også tidløst køkken, der emmer af det kreative par.

Den kunstneriske tilgang til design er meget tydelig i designet, hvor ukonventionelle elementer som Muller Van Severens signaturmateriale; det hårdføre og voksagtige polyethylen bliver matchet med klassiske, men overraskende tiltag som messinggreb og en smuk og elegant marmorbordplade. MATCH er lige så solidt og modstandsdygtigt, som det er enestående og inspirerende.

Fronterne tilbydes i seks forskellige nuancer: blå, hvid, brun, rød, peach og white. Farverne kan kombineres efter personlig smag, hvilket er med til at give køkkenet dets stærke karakter og unikke, ekspressive præg. Materialet har ingen overfladebehandling, hvilket gør designet råt og ærligt på en sanselig og stoflig måde.

www.reformcph.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere