04.07.2022  |  Business  |  Branchenyt

Nye Formland-datoer i 2023

Formland har netop meldt nye datoer for 2023 ud, og der er sket ændringer i både ugedagene og antallet af dage, messen varer.

Fra januar 2023 vil messen finde sted søndag, mandag og tirsdag.

Det sker for at fremadrettet at skabe en mere intens messe, og samtidig sørger man dermed for, at Formland ikke kolliderer andre, internationale messer.

“Det er en stor og velovervejet beslutning, der har været længe undervejs. Men da Ambiente valgte at flytte deres messe til uge 5, var det det sidste skub, vi manglede for at tage en beslutning. Derudover har vi lyttet til det stigende ønske om at skabe endnu mere intensitet og liv i løbet af messedagene, hvilket betyder, at vi har kortet en dag af programmet,” fortæller Flemming Andersen projektleder på Formland.

I 2023 er de nye datoer:

Formland Spring: 29-31. januar 2023

Formland Autumn: 20.-22 august 2023

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere