28.05.2021  |  Interior  |  Belysning

Nye formater

Liila-kollektionen har udgangspunkt i den modulære væg- og loftlysekrone, Liila 12. Intentionen med kollektionen er at skabe væg- og loftsbelysning, hvor glasset er i fokus. Det mundblæste glas er monteret på en metalskive, som får glasset til at syne svævende, rammer det ind og skaber en elegant belysning, med reference til solen og nattehimlens funklende stjerner.

Nu lancerer Nuura to nye lysekroneformationer, Liila Star og Liila 7, til den elegante og dekorative Liila-kollektion. Liila Star har med sin stjerneformation reference til nattehimlens funklende stjerner. Det mundblæste glas er mindre og giver den et let og enkelt udtryk. Den nye Liila Star væg- og loftslysekrone er oplagt som dekorativ belysning i lavloftet bebyggelse og på mindre vægflader. 

Liila 7 har en aflang modulær formation. Den tager sig flot ud som en aflang lysskulptur og sættes flere i forlængelse af hinanden, skabes en smuk lysende bort. Liila 7 kan monteres lodret eller vandret, hvilket gør den oplagt på væggen i spisestue eller stuen, som et lysende sengegærde over sengen eller i loftet i den smalle entré, hvor god kvalitetsbelysning ønskes. Den modulære konstruktion giver gode muligheder for at montere flere sammen.

Begge de nye lysekroner fås i farven 'Nordisk guld' med mundblæst optik- eller hvidt opalglas. Det klare optikglas giver et defineret lys og skaber strålende refleksioner, som solstråler, mens det opalhvide glas giver et blødt diffust lys, som en nordisk midnatssol.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere