20.04.2023  |  Furniture  |  Design

Nye Eternity-designs

Eternity skalstolen, der er fremstillet af affaldsmaterialer, lanceres dette forår i to nye versioner - en High Stool og en Swivel version. 

Eternity kollektionen er designet af Space Copenhagen for Mater og udført i Maters patenterede, cirkulære affaldsmateriale Matek. Teknologien bag Matek gør det muligt at mixe plastikaffald med fiberbaserede affaldsprodukter til et helt nyt materiale - Matek - der kan formpresses til møbeldele. Til Eternity serien er der brugt plastikaffald fra Grohe samt kaffeaffald fra BKI kaffe til den formpressede skal.

 "De møbler, vi fremstiller i Matek, får et helt unikt udtryk, fordi materialet er fremkommet ved at kombinere forskelligt affald og genbrugsplast. Matek har en dybde og materialitet, der minder om sten, terrazzo eller marmor, men er helt sit eget." Henrik Marstrand, Stifter og Head of Circular Transformation.

www.materdesign.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere