06.08.2021  |  Interior  |  Accessories

Nye dufte

AYU er et nyt dansk mærke, der er rodfæstet i Ayurvedas mere end 5.000 år gamle principper. AYU-serien består af produkterne body oil, sæbe og håndcreme. Desuden har serien håndklæder i tre farver, skåle til hånd- og fodbad, øjenmasker og toilettasker i læder. Duftene i produktserien er omhyggeligt sammensat for at berige og fremme de tre doshaer: Kapha, Pitta og Vata.

Bag AYU-mærket ligger det familiedrevne møbel- og indretningsfirma Nordal, og produkterne er skabt i tæt samarbejde med mangeårige gode og kompetente partnere i Ayurvedas hjemland, Indien.

For Signe Nordal blev interessen og lidenskaben bag AYU skabt af hendes personlige erfaringer med Ayurveda, som betyder "livets videnskab": ”Ayurveda er en livsfilosofi, der hjælper med at balancere hverdagen. I 25 år har jeg regelmæssigt besøgt Indien, og rejserne har hjulpet med at inspirere mig til at skabe Ayu”, siger hun.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere