16.03.2021  |  Business  |  Branchenyt

Nye direktørudsigter for Kop & Kande

Kop & Kande har meldt ud, at Peter Devantier Therkelsen vil tiltræde posten som adm. direktør fra den 1. juni 2021.

Indtil da har Peter travlt med at runde af i sit nuværende job hos Lysmesteren, hvor han har været direktør siden 2015. Kop & Kandes bestyrelse valgte Peter Devantier Therkelsen grundet hans baggrund og erfaringer, som passer rigtig godt til Kop & Kande. 

“Kæden har mere end 100 butikker, som er individuelt ejet, og det var vigtigt at finde en kandidat, som kender til frivillig kædedrift og detail. Det område har Peter arbejdet indenfor i 25 år”, lyder det.

Foruden sine erfaringer fra Lysmesteren har han været hos Expert - først som konsulent og i en årrække som kædechef. Han har også været selvstændig i en periode, og han kender butikslivet blandt andet fra sin tid som butikschef i Intersport.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere