29.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

Nye aktiviteter til Formland i januar 2019

Der er allerede mange synergier mellem design og gastronomi, og nu sætter Formland endnu mere fokus på dette ved at afvikle gastronomiske konkurrencer.

Et udvidet samarbejde mellem MCH A/S og brancheforeningen HORESTA forener æstetik og gastronomi, når fagkonkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener afholdes på interiør- og designmessen Formland 31. januar-3. februar 2019. Det skriver Formland i en pressemeddelelse.

Konkurrencerne, der arrangeres af brancheforeningen HORESTA, fungerer som danmarksmesterskaberne indenfor hver deres kategori. De besøgende på Formland får dermed mulighed for at se de gastronomiske stjerner på tætteste hold, når de dyster i henholdsvis kokkekunst, servering og service. Tidligere vindere af Årets Kok tæller blandt andre Michelin-kokke som Rasmus Kofoed og Søren Ledet (Geranium) samt Torsten Vildgaard (Noma).

Hos HORESTA er der stor tilfredshed med valget af Formland som ny samarbejdspartner:

”I HORESTA glæder vi os til at udvide vores fantastiske samarbejde med MCH om afvikling af vores gastronomiske konkurrencer. Årets Kok, Årets Tjener og DM for elever samler nogle af de dygtigste fagfolk i Danmark. Det er første gang, vi får mulighed for at blive en del af Formland, og det ser vi frem til. For HORESTA er det oplagt at tænke dansk gastronomi ind i en ramme af dansk design. Både gastronomi og design handler om innovation og æstetik og om at skabe unikke oplevelser. Desuden er både dansk design og dansk gastronomi internationalt anerkendte”, siger Katia K. Østergaard, administrerende direktør for Horesta.

Fagkonkurrencerne blev senest afholdt på Foodexpo i MCH Messecenter Herning, og her skal konkurrencerne fortsat afholdes i lige år.

”I MCH har vi gennem mange år haft et tæt samarbejde med Horesta, og derfor glæder jeg mig over, at vores samarbejde om afholdelsen af fagkonkurrencerne nu udvides fra Foodexpo til Formland. Hotel-, restaurant- og cafébranchen er allerede stærkt repræsenteret på besøgssiden på Formland, ligesom flere af vores udstillere er tilknyttet disse brancher, og derfor glæder vi os meget til også at kunne byde gastronomiens stjerner velkommen på design- og interiørmessen”, siger Henriette Træholt, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Fagkonkurrencerne kan opleves i Hal E på Formland Spring 31. januar-3. februar 2019 i MCH Messecenter Herning.

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere