16.12.2021  |  Furniture  |  Design

Ny variant

Det københavnske designstudio Moebe præsenterer nu deres fleksible Shelving System i en Smoked Oak-variant – en helt ny æstetik til et velkendt design. 

Moebes Shelving System er kendt for det stringente design, som tilbyder fuld fleksibilitet og frihed til at bygge lige præcis, hvad man ønsker.

Med de nye varianter af forskellige hylder, skrivebordsmoduler og cabinets i Smoked Oak taler designet nu til et endnu bredere publikum med det mørke og elegante look til det minimalistiske design.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere