07.03.2023 | Navnenyt

Ny salgsdirektør Kristian Hansen

I de seneste år har vi, i Fun Nordic, oplevet en stor vækst i virksomheden. For at kunne følge med i den udvikling har vi den glæde at meddele, at vi har ansat Kristian Hansen som ny salgsdirektør pr. 1. marts.

Med mere end 40 års erfaring inden for salg og en tidligere ansættelse som salgschef hos Thuesen Jensen, bringer Kristian en dybdegående ekspertise og en betydelig brancheindsigt med til Fun Nordic ApS. Netop den erfaring forventer vi også vil kunne bidrage til yderligere vækst i de nordiske lande.

Vi ser hans tiltrædelse som en vigtig strategisk beslutning for at sikre, at vi fortsat kan udvikle os samt levere på højt niveau. Med hans dybtgående salgserfaring og brancheindsigt er vi sikre på, at Kristian vil bidrage til vores fortsatte vækst og succes på lang sigt.

Vi ser frem til at arbejde sammen med ham og ønsker Kristian en varm velkomst i Fun Nordic ApS.

Mere fra FunNordic ApS

FunNordic ApS

www.funnordic.dk

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 14 år, forsøgt at udvælge en række brands indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fremover.Vi distrib…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere