20.08.2015  |  Business  |  Branchenyt

Ny søgemaskine hjælper med at finde små webshops

Ny søgemaskine gør det muligt at finde frem til små webshops i hele Europa. Webshops, som Google overser.

Danske iværksættere har udviklet en søgemaskine, som er en slags virtuel gågade. Hjemmesiden hedder shopfant.com, og den giver et overblik over butikker i hele Europa.

Søgemaskinen kompenserer for den måde, som Google søger på, hvor det ofte er de nationale og store netbutikker, der først dukker op, skriver detailfolk.dk.

”Der er lavet flere undersøgelser, som viser, at det er vigtigt for e-handlende forbrugere, at shoppen har et godt omdømme, at det er let at bytte varer, og der skal helst være fri fragt. Her er Shopfant.com særdeles smart. Vi har nemlig indekseret de enkelte shops, så man kan vælge kun at få vist shops med fri fragt og gode anmeldelser. Det kan man ikke på samme måde i Google”, siger Martin Møller, medstifter af shopfant.com, til detailfolk.dk.

Ud over Martin Møller består teamet bag shopfant.com også af Martin Wickings.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere