05.08.2021 | Navnenyt

Ny sælger til Sjælland og Fyn

Camilla Vestereng er ansat hos bySommer fra 1. august.

Camilla har været i branchen i en del år, hun har haft sin egen Imerco bu­tik, før hun i år 2011 startede hos Rikki Tikki som merchandiser og sælger. I årene 2018-2020 har hun arbejdet som sælger hos Andersen Furniture, og hun har derfor en stærk erfaring, vi glæder os til at koble til vores firma.

Camilla vil besøge vores sjællandske og fynske forhandlere, og yde en stærk kundeservice via sit kendskab til markedet og vores produkter.

I kan kontakte Camilla på telefon 21172103 og mail cave@bysommer.eu. I kan møde Camilla og team bySommer under Formland på vores stand 3140 i hal D.

Mere fra bySommer ApS

bySommer ApS

www.bysommer.eu

Formålet med bySommer er at være leverandør indenfor bolig- og livsstilsprodukter.  Dette skal ske i samarbejde med designere og virksomheder, der søger en partner til at varetage forhandlingen af deres brands i Danmark og/eller i udlandet.  "Jeg ønsker at lagerføre, markedsføre og sælge produkter i en st…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere