10.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

Ny rykkes danske designevents pga. Coronavirussen

Efter regeringens anbefaling om at aflyse eller udskyde events med mere end 1000 deltagere, tager flere designevents-arrangører ansvaret alvorligt og rykker events.

Trends & Traditions
Trends & Traditions der skulle have været afholdt 30. april er nu flyttet til 25. juni. På grund af den seneste udvikling af Coronavirussen COVID-19 og for at tage hensyn til udstillere, gæster og oplægsholdere udskydes eventet til torsdag den 25. juni 2020. Det skriver arrangørerne på deres website.

3daysofdesign
I dag blev det så ligeledes meldt ud at arrangørerne bag eventet 3daysofdesign har valgt at udskyde til september. De nye datoer er 3.-5. september 2020.

”Vi ved godt, at 3daysofdesign først afvikles om to måneder. Men vi ved også, at vi er nødt til at forholde os til, at corona-epidemien kan udvikle sig, og ifølge myndighederne formentlig ikke har toppet i Danmark endnu. På baggrund af dels sundhedsmyndighedernes anbefalinger og dels udmeldinger fra mange udenlandske besøgende, der allerede nu meddeler, at de er nødt til at sætte deltagelse til maj på standby, har vi vurderet, at det bedste er at udskyde eventen til 3.-5. september”, lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Eventet FRAMING, der arrangeres af Samira Kudsk er ligeledes udskudt til 3.-5. september 2020.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere