01.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

Ny messe vil samle møbelbranchen i Fredericia

Møbelmessen Skandinavien lancerer en ny sideløbende messe, Furniture Live og satser mere på udlandet.

I 2017 flyttede Møbelmessen Skandinavien til Fredericia efter at have holdt til i Vejle i flere år, og det resulterede i flere besøgende og udstillere fra både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

I år satses der så yderligere ved at etablere et sideløbende event, Furniture Live, der skal være med til at gøre messen endnu mere attraktiv for udenlandske indkøbere ved at fremvise flere designmøbler.

Ifølge arrangørerne er Furniture Live en ny messe for designmøbler og interiør til boligen, og den åbner dørene første gang den 7.-9. november i Fredericia, sideløbende med Møbelmessen Skandinavien.

”Vi vil samle møbelbranchen og skabe én møbelevent, som kan blive en markedsplads og et udstillingsvindue for boligmøbler og interiør”, fortæller messearrangør Esben Veng-Christensen i en pressemeddelelse og uddyber:

”Med Furniture Live vil vi igen kunne tilbyde en professionel platform for designmøbler og interiør, som sammen med den øvrige branche kan tiltrække indkøbere af boligmøbler fra hele Skandinavien og Tyskland”.

Messeledelsens vision med Furniture Live er på sigt at skabe et nyt forum for møbler, design og interiør til boligen for det nordeuropæiske område. Her skal der være fokus på det unikke design, der er skabt gennem de seneste 100 år i Danmark og de øvrige skandinaviske lande.

”Salget og kundekontakten vil stadig være det bærende element, men der vil også være plads til de helt små og nystartede virksomheder, designere, designskoler og andre, som kan vise deres design og tanker til et bredt udsnit af branchen”, fortæller Esben Veng-Christensen.

Udstillerlisten til Furniture Live er endnu ikke offentliggjort, men ifølge arrangørerne bliver den det slut maj/start juni.

www.furniturelive.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere