26.05.2023  |  Business  |  Branchenyt

Ny messe i messen på Formland

Nyheden Formland Garden lanceres på Formland Spring 2024 - det er resultatet af en aftale mellem Danske Havecentre og MCH A/S. Samarbejdet betyder, at Danske Havecentres årlige fagmesse fra næste år bliver en integreret del af interiør- og designmessen Formland.

Formland udvider den grønne palet, og de besøgende fagfolk kan se frem til at gå på opdagelse i Formland Garden - et nyt og spirende univers af havetilbehør og livsstilsprodukter målrettet havecentre og blomsterbutikker. Det sker, efter MCH A/S og Danske Havecentre netop har indgået en aftale, som integrerer Danske Havecentres fagmesse i Formland-messen.

Fagmessen for Blomsterhandlere og Havecentre har været afholdt på Fyn som en indkøbsmesse for havecentre, blomster- og brugskunstbutikker, og hos Danske Havecentre ser man en god synergi i fremadrettet at integrere messen i Formland: 

”Vi glæder os til at genskabe en mangfoldig og fuldt repræsentativ udstillerskare, som vores havecentre kan besøge, blive inspireret af og skabe forretning sammen med. Udstillerne får mulighed for at nå et større publikum og samtidig bevare det tætte samarbejde med branchens havecentre - en oplagt mulighed for at styrke hele branchen”, udtaler Per Boisen Andersen, direktør for Danske Havecentre.

 Danske Havecentres fagmesse er blevet afholdt hver vinter gennem snart 40 år.

”Med både tradition og fornyelse som vigtige fællesnævnere for vores messer hilser jeg integrationen af Danske Havecentres fagmesse i Formland meget velkommen. Vi ser frem til sammen at udvikle samarbejdet og til at skabe de rigtige rammer for de personlige møder mellem udstillere og kunder indenfor blomsterbranchen og havecentre”, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

 Samarbejdet med Danske Havecentre tager sin spirende begyndelse allerede på Formland Autumn 2023, der finder sted 20.-22. august i MCH Messecenter Herning, og vil være at finde i fuldt flor på Spring-messen 2024, hvor havecenterbranchens leverandører samles i det nye Formland Garden-koncept.

Formland har igennem de seneste 39 år været gennemført to gange årligt i MCH Messecenter Herning. Den 77. udgave af interiør- og designmessen fandt sted 29.-31. januar 2023 og blev besøgt af flere end 8.000 fagfolk.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere