22.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Ny medejer hos FDB Møbler

Sidste år blev FDB Møbler et selvstændigt aktieselskab under Coop-koncernen, og nu har de selvstændige brugsforeninger købt sig til en del af forretningen.

FDB Møbler har siden relanceringen i 2014 været i rivende udvikling. Nu vil selvstændige brugsforeninger under Coop også være en del af eventyret, hvorfor Brugsforeningerns Låneforening har købt sig til knap halvdelen af virksomheden, der siden slutningen af 2019 har stået som et selvstændigt selskab. Det oplyser Finans.

De selvstændige brugsforeninger har ønsket at være en del af FDB Møblers succes. Og derfor har de købt en andel, der svarer til deres andel af den samlede omsætning i Coop, siger Jan Madsen, koncerndirektør i Coop til Finans.

Som selvstændigt aktieselskab lyder det derudover, at FDB Møbler skal mangedoble eksporten. 

Strategien er, at de kommende års vækst skal komme i udlandet. Målet er at cirka halvdelen af vores omsætning skal komme fra eksport om fem år. I dag er den andel under 10 procent. Med FDB Møbler i et selskab reducerer vi kompleksiteten og kan bedre tilpasse os de internationale kunders behov”, siger Ole Kiel, administrerende direktør hos FDB Møbler til Finans.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere