09.02.2018 | Navnenyt

Ny medarbejder hos LIND DNA

Rasmus Lodberg er ansat som Sales & Brand Manager.

For at følge med væksten og samtidig have fokus på nye designs og et helt ny koncept har LINDDNA ansat Rasmus Lodberg (43 år). Han er et velkendt ansigt i den danske design- og interiørbranche og har tidligere arbejdet for Herstal / Juna og senest kommer han fra et job som salgschef hos Nordlux A/S.  Rasmus ser frem til de nye udfordringer hos LINDDNA, hvor han kommer til at stå i spidsen for nye spændende tiltag.

”Jeg glæder mig til at blive en del af teamet hos LINDDNA, som er en virksomhed med fart på. Senest i december med kåringen fra BØRSEN som den 3. hurtigst voksende gazelle-virksomhed i Danmark. På de kommende messer vil jeg være klar til at præsentere et nyt spændende koncept”.

Indehaver af LINDDNA Preben Lind uddyber:

”Vi ønsker at fortsætte væksten og har derfor valgt at udvide med nye dygtige medarbejdere kombineret med mange nye designs og et helt nyt koncept. Vi glæder os til et spændende 2018, baseret på produkter i recycled læder som er kendetegnende for LINDDNA”.

Du kan møde LINDDNA og Rasmus Lodberg på Ambiente messen i Frankfurt i den kommende weekend, 9.-13.februar 2018.

www.linddna.com

Mere fra Redaktionen

Redaktionen

  • Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen
Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere