27.08.2019  |  Furniture  |  Belysning

Ny lampeklassiker

Lampen er allerede kendt fra Tv.

Tidligere på året blev Rikke Frost vinderen af DR1-programmet ”Danmarks næste klassiker” og blandt hendes designs var en lampe, som hun designede med hjælp fra den fynske lampeproducent LE KLINT.

Dette møde har nu ført til et spændende samarbejde og til september introduceres lampen fra programmet med nogle tilretninger og som en hel serie, der er blevet døbt "CALEO". Navnet er latinsk og betyder "at fremhæve", hvilket henviser til lampens smukke brunerede opstregninger, som er skabt i hånden. 

Rikke har med lampen fra programmet nyfortolket foldeuniverset. Lampens særlige kendetegn er, at mønsteret er vendt 90 grader, og samtidig er plisséerne sammensat på en ny måde.

www.leklint.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere