07.08.2017 | Navnenyt

Ny kreativ sjæl hos PYTT Living

Vi har pr. 1. August ansat Lotte Poulsen Hansen som ny e-commerce og salgsmedarbejder hos PYTT Living.

Lotte kommer med en god erfaring, og masser af energi fra marketing branchen, og har glædet sig til de nye spændende udfordinger hos PYTT Living. Lotte vil løbende have kontakt til vore kunder og agenter, og står klar til at servicere dem.

PYTT Living har gennem de seneste år været igennem en opadgående udvikling, og har en masse gode ideer jeg kan lide, fortæller Lotte Poulsen Hansen.
Jeg har været i marketing og grafik branchen i godt og vel 4 år, og har gennem tiden været inde over indflydelsesrige opgaver - store som små.
Som ny e-commerce medarbejder skal jeg have fingrene i produkterne, kameraet og markedsføringen. Jeg er desuden at finde på Formland, som PYTT Living deltager på.

Lotte Poulsen Hansen bor i Haderslev, og er gift med Søren. Sammen har de Johanne. Fritiden bruges på indretning, loppemarkeder og familien. Hun er desuden aktiv på de sociale medier.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere