09.08.2018 | Navnenyt

Ny Key Account Manager hos LINDDNA

Mette Moo Schwartz-Hansen er ny Key Account Manager hos LINDDNA

For at udvide salgskompetencen på især Sjælland har LINDDNA pr. 1. august ansat Mette Moo Schwartz-Hansen. Hun skal arbejde som Key Account Manager med salgsansvar for Sjælland & Bornholm. 

Mette er et velkendt ansigt i branchen, og har mere end 20 års erfaring. Mette har tidligere arbejdet som Salgskonsulent hos bl.a. EVA SOLO, HERSTAL samt ROSENDAHL DESIGN GROUP, hvor hun har været salgsansvarlig for Sjælland & Bornholm. 

”Vi ser frem til at skulle arbejde sammen med Mette og byde hende velkommen til LINDDNA teamet, og er sikker på hun vil styrke vores relationer hos vore kunder og salget af LIND DNA´s produkter”, lyder det fra Preben Lind, ejer og direktør, LINDDNA.

Mette kan kontaktes via følgende:

Mette Moo Schwartz-Hansen

Mobil: 21 25 20 80

Mail: MM@linddna.com

 

www.linddna.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere