23.02.2016  |  Business  |  Branchenyt

Ny interiørbutik i København

En ny dansk/fransk interiørbutik har netop set dagens lys i indre København.

Molly Marais er navnet på den nye interiørbutik, som netop er åbnet i København – nærmere bestemt på Købmagergade i de gamle Lisbeth Dahl-lokaler.

Molly Marais udbyder et bredt designunivers med møbler, porcelæn, toilettasker og puder. Det skriver Alt om København på sin hjemmeside.

Ejeren bag, Akio Hatano, er fra Japan, men stilen er ikke japansk – den er derimod dansk/fransk:

”Siden jeg som ung mand besøgte min dansk/franske familie i Marais kvarteret i Paris, har jeg ønsket at genskabe den helt særlige stemning, som de formåede at skabe i deres hjem. Det var et fascinerende mix af skandinavisk enkelhed og fransk vintage, og det er præcis det udtryk, som jeg sammen mit dygtige danske team har ønsket at genskabe”, siger han til Alt om København.

Molly Marais forhandles allerede af butikker i 12 europæiske lande og i Asien, men butikken på Købmagergade nr. 62 er den første af sin slags.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere