30.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ny Imerco åbnet

Imerco har åbnet butik i det nybyggede shopping center Kronen Vanløse

Med 308 kvadratmeter og indrettet efter det nye butikskoncept, som Imerco introducerede i 2015 har kæden nu åbnet ny butik i Kronen Vanløse.

Visionen for det nybyggede shopping center, Kronen Vanløse er at skabe et samlingssted, hvor livsstil, shopping, transport og bolig tænkes sammen.  

”Når vi ser på mulighederne for at åbne nye butikker, er en attraktiv lokation altafgørende. Kronen Vanløse er attraktiv - ikke blot pga. placeringen i forhold til den offentlige transport, men også fordi der bliver skabt et helt nyt bymiljø omkring centret med boliger og opholdsområder. Vi ser frem til at blive en del af det nye miljø i Vanløse”, udtaler adm. direktør Frederik Brønnum i en pressemeddelelse. 

Den nye butiks sortiment består af kendte mærkevarer samt mærker, der kun fås hos Imerco som eksempelvis Cathrineholm og erik bagger a/s.

Butikschef i Imerco Kronen Vanløse er Thomas Elsnab, som har været i Imerco siden 2008, senest som butikschef i Imerco Ballerup og Stenløse.

”Det er altid spændende at være en del af noget helt nyt. Vi er derfor også meget spændte på, hvordan Kronen og selvfølgelig vores butik bliver modtaget. Med inspirerende varer, en lækker butiksindretning og et erfarent personale, har vi gjort vores til, at kunderne får en fantastisk butiksoplevelse, når de besøger Imerco Kronen Vanløse”, afslutter Frederik Brønnum.

Åbningen blev fejret med gode tilbud og goodiebags til de første kunder.

www.imerco.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere