23.05.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ny i Designbase-teamet

Vi er glade for at sige velkommen til Sara.

Sara Skovgaard Munk er netop blevet en del af Designbase-teamet hos Horisont Gruppen som community manager.

Sara kender branchen. Faktisk er hun uddannet kunsthistoriker, men det var designet og designevents, der vandt hendes hjerte.

Sara var med til at etablere Designugen i 2009 for Dansk Design Center, og herefter kom hun til Bella Center, hvor hun var med til at arrangere forskellige designudstillinger, bl.a. northmodern. Da Sara forlod Bella Center, valgte hun at blive selvstændig.

"Jeg har altid haft en passion for at skrive, så da jeg blev selvstændig valgte jeg at få større fokus på det. Netop derfor er det også perfekt, at jeg nu kan kombinere jobbet som community manager på designbase.dk med at være designskribent.

Sara får ansvaret for Designbase på nettet på både dansk og svensk, ligesom hun skal arbejde med vores vores newsletter. Men man kan også møde hende i Designbase magasinet.

"Mit hjerte har altid banket for godt design. Jeg ser frem til - sammen med det øvrige Designbase-team - at arbejde med videreudviklingen af Designbase i både Danmark og Sverige samt med interaktionen imellem web og de fysiske magasiner. Og jeg glæder mig ikke mindst til at komme i dialog med vores partnere", slutter Sara Skovgaard Munk.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere